Vējkalnieša dabīgie vīni tiek gatavoti no mūsu dārzā vai tuvākajā apkārtnē dabā augošajām ogām, augļiem un ziediem.

Vīna ražošanas procesā tiek izmantots vīna raugs, un tā kā  vīnam netiek pievienoti sulfiti, kas aptur vīna rūgšanas procesus , bet ļaujam rūgt līdz galam, mūsu vīniem ir salīdzinoši augsts akohola saturs - no 11% līdz 15% alkohola.  Augstāks alkohola saturs nepieciešams, lai vīni būtu stabili un glabājot nebojātos.

Vīni tiek raudzēti stikla vai nerūsējošā tērauda traukos, plastmasas trauki netiek izmantoti.

Mūsu dzērieniem  ir piešķirts zīmols "Dabīgs Produkts"

 

 

 

 

 

Precīzu alkohola saturu vīnos mēs nosakām  ar elektronisko Ebulliometru! 

 Mājas apstākļos vīniem ar cukura atlikumu alkohola saturu nevar noteikt, šī iekārta ir salīdzinoši dārga, tādēļ arī citiem vīndariem piedāvājam precīzu alkohola satura noteikšanu!

Atsūtiet savu vīnu ( paraugs 50 ml)  mums un dažu dienu laikā varēsiet uzzināt alkohola saturu .

Alkohola satura noteikšana 1 paraugam maksā 5.00 EUR, izpildes termiņš 2- 7 dienas

image
Fotogalerija